Storitvekompletna podpora na vseh področjih IT

 

Video nadzor vam omogoča po eni strani varovanje vaše lastnine, po drugi strani pa tudi nadzor nad pomembnimi dogodki na željeni lokaciji - bodisi na stanovanjskem, poslovnem ali industrijskem objektu.

Video nadzorni sistem je sistem video kamer, ki so priključene na računalniško omrežje, kjer se slike prikazujejo na računalniškem monitorju in shranjujejo na trdi disk računalnika ali dodatne enote za računalniško arhiviranje. Uporabnik lahko v poljubnem trenutku pregleda tako shranjene posnetke, kot tudi 'živo' sliko iz kamer. Sistem omogoča tudi način delovanja, kjer sistem normalno prikazuje in shranjuje slike/posnetke, uporabnik pa lahko istočasno pregleduje arhiv. Prav tako digitalni nadzorni sistem omogoča daljinski nadzor nad tekočim dogajanjem ali daljinski pregled arhiva preko lokalne računalniške mreže ali telefonskih povezav ter interneta.Tak sistem vam omogoča:

  • snemanje nadzorovane lokacije le ob dogodkih, s čimer se izognete nepotrebnim in nekoristnim posnetkom
  • enostavno, hitro iskanje aktualnega dogodka/posnetka, saj je arhiv opremljen z datumom, časom in lokacijo
  • posamezni, poljubni ali istočasni pregled vseh lokacij v realnem času
  • 24 urno snemanje za lokacije, kjer vam ne sme uiti nobena podrobnost
  • opazovanje in pregled nadzorovanega področja iz oddaljene lokacije - pisarne, doma, video nadzornega centra - preko interneta