Storitvekompletna podpora na vseh področjih IT

 

Sodobnega poslovanja si brez informacijske tehnologije ne moremo zamisliti. Ob mnogih prednostih, ki jo prinaša, pa zahteva informacijska tehnologija ob tehničnih in programskih sredstvih tudi usposobljene upravljalce, ki zagotavljajo njeno delovanje.

Ob bliskovitem razvoju informacijske tehnologije in raznolikosti njenih področij je zagotavljanje ustrezno usposobljenega kadra zelo zahtevno opravilo. Predlagamo vam, da prepustite upravljanje vašega informacijskega sistema vrhunskim strokovnjakom našega podjetja in si zagotovite vrhunsko storitev po zmerni ceni. Tako boste razbremenjeni skrbi, hkrati pa boste imeli na razpolago strokovnjake iz različnih področij, ki bodo poskrbeli, da bo vaša informacijska tehnologija optimalno delovala kadarkoli jo boste potrebovali.


 Upravljanje

Prevzamemo celotno skrb za delovanje, dopolnjevanje, izvajanje sprememb, upravljanje uporabniških računov, hkrati pa dajemo tudi priporočila za potrebne spremembe in nadgradnjo informacijskega sistema.
Več...

 Vzdrževanje

Izvajamo podporo pri vsakodnevni uporabi informacijske tehnologije ter vzdrževanje strojne in programske opreme na delovnih postajah in strežnikih.


Več...

 Nadzor

Vzpostavimo nadzorni sistem, s katerim nadzorujete delovanje informacijskega sistema, omrežja, strežniške infrastrukture ter uporabnih aplikacij.


Več...
&nbsp